fbpx
Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

Tudtad, hogy a Speedfitness edzés, mindössze 15 perc?

Tudtad, hogy ez alatt a 15 perc alatt, több izmodat mozgatjuk meg, mintha órákig kondiznál?

Tudtad, hogy a speedfitness az egyik legjobb módszer a narancsbőr eltüntetésére?

Lapos has. Feszes test. Erőnlét, vitalitás.

Ez a Speedfitness.

Ismerd meg!

Hogyan működik a Speedfitness?

A Speedfitness – EMS(elektromos izom stimuláció) edzés az egész testedet stimulálja elektromos impulzusokkal. Ezek az elektromos impulzusok olyan intenzív izom összehúzódásokat okoznak, amilyenre akaratlagosan, súlyzókkal vagy hagyományos edzésmódszerekkel nem lennél képes. A

Speedfitness EMS edzés az izmok 90%-át rendkívül intenzíven átmozgatja úgy, hogy közben az ízületeket maximálisan kíméli. Éppen ezért a Speedfitness azon kívül, hogy rendkívül hatásos edzés módszer, még biztonságos is. A Speedfitness edzés mindig személyi edző irányításával történik.

Válaszd ki a saját edzésmódszered!

  • A Speedfitness – EMS multi-edző gép többféle edző módszert, kezelést képes végrehajtani. A különböző kezelések főbb élettani hatása más és más:
  • Speedfitness edzés. Erős és intenzív összehúzódásaival és segítségével, valamint különböző módú alkalmazásával több cél is elérhető, ezek: Edzettség növelése, izomzat erősítése növelése, fogyás, Sportolói teljesítmény fokozás, jó közérzet
  • Speedfitness Cellulit kezelés A folyamatos rázó hatásával nagymértékben megnöveli a test anyagcseréjét, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszert. Ezáltal hadat üzen a Cellulitisznek, narancsbőrnek!
  • Speedfitness Body Realx masszázs kezelés Gyors és kellemes összehúzódásaival hatásosan lazítja mozgatja át a testedet edzés után, de akár egy áthajtott nap után vagy előtt is javasolt.

Kinek ajánljuk?

A  Speedfitness egyik legnagyobb előnye a gyorsasága, és intenzitása. ezért mindenkinek ajánljuk, aki gyorsan, és hatékonyan szeretné alakját formálni, aki búcsút szeretne mondani a cellulitnak, vagy aki gyorsan, de ellenőrzött körülmények között szeretne fogyni.


Jelentkezz be most!


6 érv, hogy még ma kipróbáld a Speedfitnesst.

1: Hatékonyság, izomnövelés

A testre simuló elektródák pont a megfelelő helyen, és a megfelelő erősséggel fogják stimulálni az izmaidat. Ezért a Speedfitness a lehető leghatékonyabb, és leggyorsabb edzésmódszer, napjainkban.

 2: Szupergyors, látható eredmények

A rendkívül hatékony izomépítés miatt az eredmények alig néhány edzés után látszanak. Az izmok feszesebbé válnak, a tested karcsúbb lesz. Hatékonyan, tartósan, és szupergyorsan látni fogod az eredményt

3: Viszlát cellulit!

A speciális cellulit elleni kezelésünk nem látszatmegoldás. Többszörösen kimutatható hatású, hiszen nem csak a cellulitot magát, hanem az okát csökkenti. Javítjuk a kötőszöveted vérellátását, emiatt a hatás többszörös.

4: Fokozott teljesítmény

A Speedfitness gyorsan, jelentősen növeli a robbanékonyságot, dinamikát, és a gyorsaságot.

5: Extrém gyors edzés

Mivel az EMS tréning a teljes testet edzi egyszerre, és kompromisszumok nélkül, ezért semmi okod nincs többé órákat izzadni egy edzőteremben, amíg minden gyakorlatot el nem végzel. Kifejezetten jó ez akkor, ha a mai rohanó világunkban te is időhiánnyal küzdesz. Mindössze 210 perc az, ami eddig órákig is tarthatott.

6: Rehabilitációs hatás

A Speedfitnessnek számos pozitív élettani hatása is van: ez nem csak egy edzés. Az EMS edzés olyan izmokat is megmozgat, amit egyébként csak nagyon nehezen tudnál. Ezért nem csak feszesebb, karcsúbb leszel tőle, de kifejezetten javasolt ülő munkát végzőknek, azoknak akiknek gyakran fáj a hátuk, izmuk, vagy egyes betegségek (műtétek) rahabilitációjának gyorsítására is.

6: Klinikai tesztek

Jelentkezz be most!

Kérdésed van? Tedd fel nekünk.