fbpx
Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

Ismerkedj meg az edződdel

B. BANCSI ÁGNES-Testnevelő, PEAK Pilates mat és PPC I. instruktor, preventív gerinctréner, BOSU instruktor LEVEL 1-2, Triplex tréner

A sport, a mozgás gyermekkoromtól az életem része, a mindennapjaim meghatározója volt az úszás, kajakozás sok-sok éven át. Mint végzett testnevelő, pilates oktató és gerinctrénerként is a rendszeres mozgás fontosságára szeretném a figyelmet irányítani.
A rendszeres mozgás elengedhetetlen a mindennapi életünkben, lelkünk jóléte testünk egészségével lehet egy egész.


SZTÁN ANNA- Fitness Instruktor, Power Plate tréner, Speedfitness tréner, Kinesiology-taping/Sporttaping, Mummy Tummy tréner – szülés utáni regenerációs program, Gerinctréner

Jelenleg a Szegedi Egyetem sport és rekreáció szakának hallgatója vagyok. 2017-ben szereztem Power Plate és Speedfitness tréneri végzettséget, most 2018-ban végeztem az IWI Fiznessiskola fitness instruktori képzést. A sport és a mozgás végig kísérte eddigi életemet, 4 éves koromtól 12 évig táncoltam és atletizáltam. Középiskolában a Dugonics András Piarista Gimnázium testnevelés szakán végeztem. Első munkahelyem a Buborékok úszás iskola volt, ahol gyerekeket oktattam és meghatározó élmény volt életemben. Céljaim között szerepel, további képzések elvégzése, hogy személyi és csoportos edzéseimen a maximumot tudjam vendégeimnek nyújtani.


MARSI BENCE- Sportedző, (Sporttáplálkozás és táplálékiegészítás)

Szolnokon végeztem Egészségturizmus szakon és mellette elvégeztem a testépítés-fitnesz sportedzőit. Jelenleg második egyetememet végzem, ahol testnevelő-edző szakon vagyok. Célom, hogy humánkineziológus legyek, illetve később ledoktoráljak. Az egészséges táplálkozás és a mozgás már évek óta az életem elengedhetetlen része.