fbpx
Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

 A TripleX Mobility® csoportos órákon mobilizációs gyakorlatokkal a mozgásrendszer rugalmasságát szeretnénk újra elérni.

A TripleX tréning® egy modern szemléletű háromlépcsős mozgásprogram. Preventív és rehabilitációs céllal is kiválóan alkalmazható. Célja, hogy a mozgásminták (újra-)tanításával megszüntesse a derékfájást kiváltó diszfunkciókat, illetve, hogy felkészítse a mozgásrendszert a mindennapi és a további sporttevékenységek fájdalommentes végzésére.

Alapgondolata, hogy a gerincet érintő problémák kialakulását legtöbbször nem egy traumás esemény, hanem az izület körül felborult izomegyensúly és az emiatt kialakult téves mozgásminták és kompenzációk okozzák.

A TripleX Mobility órákon a TripleX tréning ® első lépcsőjének mozgásgyakorlataival az izületek mozgékonyságát fokozzuk. Az óra célja a rugalmas és szabad mozgás, a felborult izomegyensúly helyreállítása. Mobilizáló gyakorlatok, SMR hengerezés az órán, ahol a fókuszban a csípő, váll, háti gerincszakasz van.

Szeretettel várlak az órákra!

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, amelyet online is meg lehet tenni a saját weboldalamon keresztül! Bármilyen felmerülő kérdés vagy bejelentkezés az alábbi telefonszámon is történhet!

Edző: B. Bancsi Ágnes

testnevelő, triplex tréner, PEAK Pilates mat és PPC I. instruktor, preventív gerinctréner, BOSU Kids instruktor,

BOSU instruktor LEVEL 1-2

Jelentkezés: +36 30 282 7608

email: bancsiagi@gmail.com
www.mozgaselmenyagival.hu
www.facebook.com/mozgaselmenyagival