Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

A senior torna a szépkorúak, a 60+ feletti vendégek részére összeállított preventív jellegű, megelőző torna. Az élettani sajátosságoknak megfelelően összeállított torna, melynek elsődleges célja az egészségmegőrzés, az aktív élet fenntartása. A senior torna funkcionális, a mindennapi élet  megkönnyítését szeretnénk elérni, illetve az önálló életvitel fenntartását minél hosszabb ideig. Idősebb korban végzett testmozgás elengedhetetlen az életminőség fenntartásában.
Az órákon használunk  kiseszközöket is, mint fit ball,  fitness labda, gumiszalag, pilates karika és természetesen egyes órákon a BOSU® Balance Trainert, mint  egyensúlyfejlesztő eszközt is.  Az egyensúly fejlesztése  idősebb korban is elengedhetetlen, ezzel elkerülhetőek az  egyensúlyvesztést követő  sérülések, balesetek. Korunk előrehaladtával is fontos  hangsúlyt fektetni a rendszeres testmozgásra, az izületek mobilizálására, erősítő
gyakorlatokra az életkorral csökkenő izomtömeg ellen tehetünk és nagyon fontos a közösségben történő mozgás is, amelynek mentálisan van pozitív hatása.
Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, amelyet online is meg lehet tenni a weboldalon keresztül! Bármilyen felmerülő kérdés vagy bejelentkezés az alábbi telefonszámon is történhet!

Szeretettel várom minden mozogni vágyó seniort a foglalkozásokra!

Edző: B. Bancsi Ágnes

Jelentkezés: +36 30 282 7608

email: bancsiagi@gmail.com
www.mozgaselmenyagival.hu
www.facebook.com/mozgaselmenyagival