fbpx
Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

A pilates órákon a PEAK PILATES klasszikus iskola elveit követjük, amelynek valójában az eredményesség is köszönhető. Bármelyik életszakaszban elkezdhető és türelemmel, kitartással végezhető.  Az eredmény szálkás hosszú izmok, ruganyos test, erős, hajlékony gerinc.

A pilates a minőség tornája, koncentráció és kontroll alatt végrehajtott gyakorlatok sorozata. Olyan edzésmódszer, mely a mélyrétegú törzsizmok erősítésére, nyújtására koncentrál. Az erőközpont helyes használata megtanít a medence és más izületek stabilizációján keresztül a helyes testtartásra, a tudatos izommozgásra, ami a helyes testtudat kialakításához vezet. A testtudat nagyon fontos a mindennapi életben a természetes mozgásformák esetében is, ezzel elkerülhetőek egyes mozgásszervi problémák is.

A matracos órákon többféle eszközt használunk, (Pilates karika, soft ball, fit-ball, szalag..) ez mind új kihívást jelent számodra. A rendszeres pilates órák a kiegyensúlyozott test-szellem-lélek eléréséhez segít eljutni.  A pilates órák tökéletes kikapcsolódást jelentenek az agynak, a teljes test átmozgatásával felfrissülő, megújuló, kikapcsoló érzést eredményez.

„Testi egészséged a boldogságod előfeltétele” – ez Joseph Pilates nagy igazsága. Tegyél azért, hogy tested is megkapja a mindennapok során a törődést, építsd be a mindennapokba a pilatest. Hamarosan érezni fogod a pozitív hatásait!

Gyere és mozogj velünk, légy fitt testileg, lelkileg!

Az órákról bővebben a Mozgásélmény Ágival oldalon olvashatsz. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon emailen vagy üzenetben.

Szeretettel várlak az órákra!

B. Bancsi Ági

Jelentkezés: +36 30 282 7608

facebook: Mozgásélmény Ágival

email: bancsiagi@gmail.com