fbpx
Nyomj Entert / Hogy újra kereshess.

A gerinctréning preventív jellegű óra, amely ülő munkát végzőknek, de egyéb sporttevékenységet végzőknek is ajánlott. Ha szeretnél figyelmet fordítani egészségedre, szebb tartást, kevesebb hát- és derékfájdalmat, valamint mellékhatásként az alakod formálása is fontos neked, akkor ezek az órák a legmegfelelőbbek számodra.

A gerinctréningen az izületek átmozgatásán túl, a gerinc működésében résztvevő izmok erősítését, nyújtását, a törzsizmok (hát- hasizmok), a comb- és farizmok, valamint a vállizmok edzését végezzük.

Az órákon használjuk a BOSU egyensúly labdát is, amely nemcsak a fizikai egyensúlyt javítja, hanem a mozgásokkal és kihívásokkal nagy hatással van az agyra, izomzatra és az ideg-inger kapcsolatra.

A BOSU folyamatos lehetőséget teremt nekünk a mozgás közbeni tudat megerősítésére, a test formálására és egy kiváló eszköze annak, hogy funkcionálisan fejlesszük az egyensúlyt és stabilitást egyaránt. Ez a fajta funkcionális edzés javít a testkontrollon, megtanít arra, hogyan mozogj változó környezetben. Az erős, hajlékony, koordinált módon mozogni képes testet a napi mozgásokban sem éri meglepetés! (egyensúlyvesztés, megbotlás..)

A gerinc trenírozása és a BOSU összekapcsolása egy olyan komplex órát jelent, ahol teljesül az a célunk, hogy a gerinctorna gyakorlatait alkalmazva, nemcsak a gerinc karbantartását segítsük, hanem az egyensúlygyakorlatokkal a testtartásért felelős izmok edzését is végezzük. Ha ezeket nem tesszük, hosszú távon gerincbetegségekhez vezet. A gerinctréning jótékony hatását már az első óra után is érezheted!

Neked mi a célod? Fáj a hátad, sokat ülsz napközben vagy egyszerűen csak mozogni szeretnél?

Ezeken az órákon az egész testet átmozgatjuk, erősítünk, nyújtunk és nem utolsó sorban egy tökéletes kikapcsolódást is jelenthet számodra!

A családias légkört a kiscsoportos órák jelentik, ahol a jó hangulat is garantált. A rendszeres mozgás mellett a vidámságot is észrevétlenül becsempésszük a mindennapokba..

Gyere és mozogj velünk, légy fitt testileg, lelkileg!

Az órákról bővebben a Mozgásélmény Ágival oldalon olvashatsz.

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon emailen vagy üzenetben.

Szeretettel várlak az órákra!

B. Bancsi Ági

Jelentkezés: +36 30 282 7608

facebook: Mozgásélmény Ágival

email: bancsiagi@gmail.com